Ik ben in Frankrijk geboren. Toen ik 28 werd, verliet ik mijn geboorteland voor de creatieve en kosmopolitische stad Luik. Daar heeft mijn leven een andere wending genomen.

Naast mijn werk nam ik deel aan artistieke projecten. Dat was geweldig om samen met anderen mijn talenten te exploreren. In 2007 begon ik met Biodanza. Ik danste toen in de groep van Ricardo Toro, de zoon van Rolando Toro, de oprichter van Biodanza. Ik vond het bevrijdend om zonder woorden mezelf te kunnen uitdrukken. Ik werd ook diep geraakt door de band die tussen de mensen van de groep ontstond. Biodanza gaf mij nog het ontroerend gevoel om thuis te komen. Dit gevoel heeft mij nooit verlaten.

In 2015 heeft liefde me naar Brugge gebracht. Na 7 jaar Biodanza in Luik, verliet ik mijn groep. Ik was zwanger dus was het voor het beste maar ik miste enorm het wekelijks dansen. Hoe blij was ik toen Ann Vanhooreweder, een paar jaar later, met Biodanza in Brugge begon! Nog later opende Fien Morel haar eigen groep en ik ging met haar dansen. In 2019 opende Ricardo Toro (mijn Biodanzadocent uit Luik) de Biodanzaschool 4 Ardennen. Dat was de kers op de taart! Op de opendeurdag van de school ging ik ‘maar’ kijken (want praktisch gezien vond ik het niet haalbaar om 1 weekend per maand naar Luik te gaan dansen). Mijn hoofd zei ‘neen’ maar mijn hart wist onmiddellijk dat ik op de juiste plek was. Zo begon ik met de opleiding!

De oogsttijd is aangebroken. In september 2023 open ik met mijn eigen wekelijks groep*. Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten en alle wonderen en zegeningen van Biodanza met jullie te delen.

*Onder supervisie Biodanzaschool 4 Ardennen